Kasten op Maat

kast

Voor kasten op maat bent u bij OPEN Maatwerk op het juiste adres. Kasten op maat kenmerken zich door de precieze plaatsing in een lege ruimte. Net als bij inloopkasten worden bij kasten op maat elke centimeter benut in hoogte en breedte. Kasten op maat hebben als voordeel dat, indien er weinig extra ruimte is, de deuren schuiven in plaats van draaien en nemen geen ruimte in beslag als deze geopend worden. Als u echter de ruimte heeft, dan kunt u in alle interieur kleuren ook voor een kast kiezen met draaideuren.

Bij OPEN Maatwerk kunt u kiezen uit diverse leveranciers die kasten op maat leveren met elk hun eigen profielen en afwerkmaterialen. Wij kunnen de schuifdeuren leveren in een luxe glasafwerking of met een landelijke stijl (klassieke of modern).

Achter de schuifdeuren van de schuifkast op maat bevindt zich het interieur. Ook kan exact op maat worden geleverd en is aangepast aan uw behoeften. Dit interieur op maat is in 15 verschillende kleuren te leveren, waardoor deze een luxe uitstraling krijgt. Uiteraard is het interieur op maat te leveren in diverse indelingen op maat met bijbehorende luxe laden.

De schuifkasten kunnen worden voorzien van verlichting, al dan niet gedimd.

Uiteraard kunnen wij de geleverde producten ook voor u monteren.

Klik hier als u meer wilt weten over Kasten op Maat!

Wenst u meer informatie over onze kasten op maat of heeft u vragen over de werkwijze van ons? Wij zijn te bereiken via info@open-maatwerk.nl of bel naar Frank, 0646 102334 of Jeroen, 0653 584355