Schuifkasten op Maat

kast

Voor schuifkasten en inloopkasten bent u bij OPEN Maatwerk op het juiste adres. Schuifkasten kenmerken zich door de precieze plaatsing in een lege ruimte. Net als bij inloopkasten wordt bij een schuifkast elke centimeter benut in hoogte en breedte. Schuifkasten hebben als voordeel dat, indien er weinig extra ruimte is, de deuren schuiven in plaats van draaien en nemen geen ruimte in beslag als deze geopend worden. Bij OPEN Maatwerk kunt u kiezen uit diverse leveranciers die schuifkasten leveren, met elk hun eigen profielen en afwerkmaterialen. Wij kunnen de schuifdeuren leveren in een luxe glasafwerking of met een landelijke stijl (klassieke of modern).

Achter de schuifdeuren van de schuifkasten bevindt zich het interieur. Ook kan exact op maat worden geleverd en is aangepast aan uw behoeften. Dit interieur op maat is in 15 verschillende kleuren te leveren, waardoor deze een luxe uitstraling krijgt. Uiteraard is het interieur op maat te leveren in diverse indelingen op maat met bijbehorende luxe laden. De schuifkasten kunnen worden voorzien van verlichting, al dan niet gedimd en op afstand bediend.

Uiteraard kunnen wij de geleverde producten ook voor u monteren.

Klik hier als u meer wilt weten over Schuifkasten op Maat!

Wenst u meer informatie over onze schuifkasten op maat of heeft u vragen over de werkwijze van ons? Wij zijn te bereiken via info@open-maatwerk.nl of bel naar Frank, 0646 102334 of Jeroen, 0653 584355