Milieu

Milieu

Het afval, bestaande uit karton/papier en plastics wordt apart door ons afgevoerd om een tweede leven in te gaan. De opbrengst van het karton gaat naar een goed doel en na de verwerking van het plastic wordt deze gebruikt in onnoemelijk veel producten, zoals fleece kleding, telefoons, laptops, autodashboards en speelgoed.

afvalfoto-en-tekst-146x300Om uw gekozen producten zo onbeschadigd mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen zijn deze goed ingepakt. Helaas ontkomen ook wij niet aan een grote hoeveelheid afval hiervan.

Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg wegen om deze noodzakelijke, goedbedoelde rommel in te leveren bij de daarvoor bedoelde instanties.

Dit gescheiden afval, bestaande uit karton/papier en plastics wordt apart door ons afgevoerd om een tweede leven in te gaan. De opbrengst van het karton gaat naar een goed doel en na de verwerking van het plastic wordt deze gebruikt in onnoemelijk veel producten, zoals fleece kleding, telefoons, laptops, autodashboards en speelgoed.