Schuifkasten, schuifwanden en inloopkasten op maat

Schuifkasten, schuifwanden en inloopkasten op maat

 

Scene 03 Kast klassiek keuken 01 (800x800)

Klassieke deuren in keuken

 

Schuifdeuren

Schuifkasten bestaan in grote lijnen uit 2 segmenten: Schuifdeuren en een interieur.

Op maat gemaakte schuifdeurkasten zijn meer ruimtebesparend dan gewone standaard kasten, omdat deze geheel kamerhoog worden gemaakt en men daarnaast geen ruimte verliest door open draaiende deuren. Schuifkasten waar uw maar wilt, van slaapkamer tot garage, van kantoor tot woonkamer voor ieders budget.

De deuren kunnen bestaan uit verschillende kleuren en decors, wat u ook wilt er zijn echt heel veel mogelijkheden. Ook in heel veel glaskleuren. Aangezien de deuren in segmenten verdeeld kunnen worden zijn daarin alle combinaties mogelijk. Het schuifdeur systeem is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met een gelagerd geleidingsysteem. Maatwerk schuifdeuren worden volledig op maat en met de gewenste dekor-vulling geleverd. De dekor-vullingen zijn eindeloos. Van hout dekor tot uni en van spiegels tot gelakt glas.

De zogenaamde klassieke deuren onderscheiden we tegenwoordig in landelijk, maar is ook te leveren in moderne varianten.

OPEN Maatwerk levert ook nog steeds het legendarische DSH systeem. Dit is een budgetvriendelijk staal-omgebogen systeem wat ook eindeloos lang meegaat en vooral wordt toegepast in secondaire ruimten, zoals op zolder en garages.

 

 

INTERIEUR

soliddoor1

Inloopkast/Interieur met bad

Het interieur is in diverse kleuren of decors mogelijk. Leverbaar tot 279 cm hoog en is voorzien van een kunststof stootrand. Het interieur kan zo worden verdeeld, zodat dat voor u het beste uitkomt. Wij helpen u de juiste keus te maken.

Kortom: Creativiteit is bijna grenzeloos en er is meer mogelijk dan u denkt.

 

 

Scene 06 Kast Slaapkamer 01 (800x533)

Inloopkast in kleur

Inloopkast

Een inloopkast wordt gemaakt van de interieurs op maat. Deze interieurs zijn in 15 verschillende kleuren te leveren, waardoor uw inloopkast een luxe uitstraling krijgt. Uiteraard zijn de interieurs te leveren in diverse indelingen op maat met bijbehorende luxe laden. De entree van uw inloopkast is helemaal af met (richtbare) verlichting, al dan niet gedimd. Bij een inloopkast kunt u uw mooiste kleding ten toon stellen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FISCAAL VOORDEEL

 

Als u een schuifkast bij ons aanschaft, dan is het zeer waarschijnlijk dat u ook deze kunt financieren uit uw hypotheek of bouwdepot. Voorwaarde is dat er sprake moet zijn van een vaste inbouw van muur tot muur en van vloer tot plafond.

Uw voordelen:

Belastingvoordeel

Belastingvoordeel

  • Hogere fiscale aftrek op uw Inkomsten belasting-aangifte
  • Een mooie, degelijke schuifkast behoudt zijn waarde

 

 

WIJ ZIJN ONDER ANDERE LEVERANCIER VAN:

logo-dsh